Events i Notícies

L’alcalde de Tarragona serà el segon convidat dels Àpats de Mediterrània al Solric

Josep Fèlix Ballesteros, actual alcalde de Tarragona, serà el convidat de la segona edició dels Àpats de Mediterrània al Solric, una iniciativa conjunta de la Fundació Mare Terra Mediterrània i del Restaurant Solric que ofereix, un cop al més, un sopar col·loqui en què un convidat de prestigi reflexiona sobre diferents aspectes de la ciutat. En aquest cas, el sopar col·loqui tindrà lloc el dimarts 26 de febrer, i inclourà una petita exposició d’uns deu minuts per part de Ballesteros, que anirà seguida de les preguntes i precs dels assistents.

Els Àpats de Mediterrània al Solric va inaugurar-se el passat 31 de gener amb un gran èxit. Una setantena de persones van participar al sopar col·loqui en què van prendre part com a convidats el portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, i el de PDeCAT, Dídac Nadal. La voluntat tant del Restaurant Solric com de la Fundació Mare Terra Mediterrània és oferir l’oportunitat de debatre sobre diferents àmbits del present i futur de Tarragona.

En aquest segon àpat, el preu del menú tornarà a ser de 20 euros i inclourà primer, segon i postres a escollir entre dues opcions, pa, beguda i cafè. Les persones que vulguin assistir-hi poden reservar la seva plaça enviant un correu electrònic a solric@restaurantsolric.com o trucant al telèfon 977 232 032. Es poden fer reserves fins al 25 de febrer.


< Tornar
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.